Våra tjänster

Vi utför i vår tandklinik vuxentandvård med stor omsorg och precision.

Vi kan erbjuda i stort sett alla tandbehandlingar som t ex fyllningar, rotbehandlingar, tandborttagningar om det skulle behövas.

Fast tandersättning i form av estetiska kronor och broar, bettskenor, idrottsskenor, tandstensborttagningar, behandling av tandlossningssjukdomar och förebyggande behandlingar.


Specialister i implantatbehandling

Vi har specialiserat oss på implantatbehandlingar. Men även på avtagbar tandersättning som helproteser och delproteser. Dessutom kan vi erbjuda individuella snarkskenor.

Vårt mål är det att se kroppen som helhet, att se munhålan som en del av kroppen.

Därför kommer vi alltid ställa allmänna hälsofrågor när vi träffar våra patienter för att kunna behandla er så optimalt som möjligt.

Lång erfarenhet

Vissa behandlingar remitterar vi till specialisttandvården, som tex implantat-och annan komplicerad tandkirurgi samt patienter som behöver en mer omfattande tandvård pga viss sjukdomstillstånd som tex tandbehandling under narkos.

Med vår långa erfarenhet med patientarbetet kan ni som patienter känna er trygga: utgångspunkt av all behandling är förtroendet och tillit till oss som team. Vi är anslutna till Försäkringskassan och enligt vår information gäller LKAB`s och AITIK`s anställdas förmån inom tandvården även hos oss. Abonnemang gäller inte hos oss utan enbart på Folktandvården .