Nyheter

Clivia och Göran tar nu semester för att jaga fågel och träffa vänner. Pilar fortsätter som vanligt, hon kommer dock inte hinna svara i telefon eller lyssna av telefonsvararen. Om ni behöver komma i kontakt med oss så skicka gärna e-post till gallivare@norrtand.se. Vi svarar er så fort vi har möjlighet. Den 15:e och 16:e oktober är kliniken helt stängd pga utbildning men i slutet av månaden är vi tillbaka med full bemanning.


Vi gratulerar Frida till sin examen som tandsköterska och hälsar henne varmt välkommen till Norrtand-teamet! Det ska bli kul för både oss kollegor och för våra patienter att jobba med dig!


Från och med november kan du boka tid för tandblekning hos oss på NORRTAND. Första behandlingen utförs alltid på kliniken och omfattar en allmän bedömning av din tandstatus, om och vilken tandblekningsmetod vi rekommenderar speciellt för dig samt första användning av respektive tandblekningsprodukt under vår uppsikt. Därefter kan behandlingen utföras hemma. Kostnaderna beror helt på respektive tandblekningsmetod. Genom tandblekningen kan missfärgningar kemiskt brytas ner utan att skada tänderna. Resultaten är väldigt stabila och kan vara under många år. Detta beror dock mycket på dina närings- och livsstilvanor. Tandblekningen kan därför behöva upprepning för att bibehålla den nyans som önskas. Tandblekningen går ej att utföra vid dålig tandstatus som t ex permanenta kariesangrepp mm.
Välkommen till oss! För att boka din tid når du oss bäst via mail gallivare@norrtand.se


Efter en liten getingjakt på kliniken i morse har vi nu löst problemet: fönstret är stängt och sedan fick vi ett fantastiskt hjälpmedel av en härlig patient. Vi blev så glada, tack så mycket! Norrtand-teamet önskar er alla en trevlig helg!
För att öka vår tillgänglighet har vi i fortsättningen telefontider på måndagar och fredagar mellan kl 08.00-09.00 och på onsdagar mellan kl 12.00-13.00 för er som vill nå oss snabbt. För övrigt går det bra att tala in ett meddelande eller maila till oss. Ni som vill registrera er hos oss ber vi att maila era uppgifter som person-och telefonnummer samt adress.
Norrtand-teamet önskar er alla en fin höst!

Nästa vecka (v 33) tar Clivia och Göran från onsdag till lördag en kort time out från jobbet för att träna hundarna och njuta på fjället. Pilar finns dock på kliniken och hon kan hjälpa er med det mesta.

Snart går Pilar på en kort, men väl förtjänt semester. Vi i teamet önskar henne ”skit fiske” och bra väder!


Snart tar Frida en kort time out från oss på Norrtand för att ingå äktenskap med sin Daniel. Vi önskar allt gott och lycka till på färden.

Vi önskar våra patienter en härlig sommar! Vi finns på kliniken i fall ni behöver vår hjälp.
Idag har vi fått besök av kära arbetskamrater från Folktandvården: vi blev så glada!