Möt vårt team

Legitimerad tandläkare Clivia Erdel-Kickeritz


Jag har mina rötter i Thueringen, Östtyskland, där jag utbildade mig till tandläkare på Friedrich-Schiller-Universitet Jena. Efter mina studier jobbade jag på tandläkarhögskolan i Jena och utbildade tandläkarstudenter. Sedan öppnade jag en egen tandklinik och jobbade där med 4 medarbetare i 10 år. 2002 flyttade jag till Norrbotten och började jobba som allmäntandläkare på FTV Gällivare. Där har jag varit verksam som tandläkare i 15 år. Jag stortrivs med mitt yrke som tandläkare i Gällivare då jag kan använda min kunskap för patienternas bästa varenda dag.

Läs mer om Clivia

Det jag tycker bäst om att bo i Norrbotten är att kunna vara en del av denna fantastiska natur, att kunna umgås med fina, jordnära människor. Jag ser fram emot att träffa både bekanta och nya patienter i vår klinik. Genom att visa empati, att vara uppdaterad och noggrant hoppas jag, att du som patient kan känna dig hemma i vår tandklinik.

Tandtekniker Göran Sahlen


Jag är född i Boden och har varit tandtekniker sedan 1974. 2003 flyttade jag till Gällivare och har sedan dess jobbat som tandtekniker på FTV Gällivare.

Jag kommer på Norrtand framför allt arbeta på tandtekniska labbet.

Jag ska även stödja och serva tandläkare och tandhygienist i deras vardagliga patientbehandlingar. Jag ser fram emot att träffa er patienter hos oss i vårt team!

Legitimerad tandhygienist Pilar Catala


Mina rötter har jag i Spanien, där jag avslutade min utbildning till tandhygienist 1997. Sedan dess har jag jobbat tillsammans med många duktiga tandläkare inom olika specialiteter och på så sätt fått mycket värdefull kunskap.

År 2016 kom jag till Sverige för att arbeta som tandsköterska på FTV Gällivare. Jag utbildade mig under Landstingets regi inom svenska rutiner och riktlinjer och fick min svenska legitimation som tandhygienist 2017.

Genom att se till allas förutsättningar och alltid vara uppdaterat på det senaste inom förebyggande tandvård hoppas jag att kunna bidra till en god hälsa för dig som kund hos oss!


Tandsköterska Frida Jägerbark

Född och uppvuxen på Åland! Flyttade till Gällivare 2013 för jobb inom geologi men valde för 2 år sedan att skola om mig till tandsköterska. Gjort min praktik på NORRTAND och mötts av fantastiska kollegor och underbara patienter och valt att fortsätta inom tandvårdsyrket! Ser framemot att hjälpa både ”gamla” och nya kunder hos oss!:)